Werken bij Raamwerk

FAQ

Ben je op zoek naar een carrièreswitch? Wil je werken en leren bij Raamwerk? Of heb je een andere vraag over solliciteren bij Raamwerk? Hier zijn alle veelgestelde vragen over solliciteren en werken en leren bij Raamwerk te vinden. Staan jouw vragen en antwoorden hier niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Bij Raamwerk kom je niet voor verassingen te staan

Werken bij Raamwerk

Kan ik zonder diploma in de zorg aan de slag bij Raamwerk?

Dat ligt aan de gestelde eisen in de vacature. In principe heb je voor de functie Begeleider altijd een diploma nodig. Wel is het mogelijk om te kijken naar de mogelijkheden voor ons werken en leren traject.

Heb ik een wisselend rooster als ik werk bij Raamwerk?

Wij zorgen voor stabiliteit en wij willen dat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij hechten veel waarde aan de balans tussen werk en privé, bij ons is van alles mogelijk en wij bieden je dan ook een passende baan met passende werktijden.

Kan ik voor vakantiewerk terecht bij Raamwerk?

Ja, vakantiekrachten zijn altijd welkom bij Raamwerk. Je kunt ingezet worden als ondersteuner, begeleider of als medewerker schoonmaak. Dit is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Wanneer de vacature voor vakantiekrachten open staat ontvangen wij jouw sollicitatie graag! 

 

Solliciteren  

Ik heb gesolliciteerd bij Raamwerk. Is mijn sollicitatie goed ontvangen? 

Je ontvangt een automatische bevestigingsmail wanneer jouw sollicitatie goed is ontvangen. 

Wanneer kan ik solliciteren voor het werken-leren traject?

De opleidingen starten twee keer per jaar: in februari en in september. Er wordt dus twee keer per jaar een vacature opengesteld waarop je kunt solliciteren. Wil je solliciteren op het moment dat de vacature niet meer open staat? Dan kun je alsnog je interesse kenbaar maken door een open sollicitatie te sturen. Wij houden jouw gegevens dan in portefeuille en nemen contact met je op wanneer wij de werving weer gaan starten. 

Stagelopen

Kan ik ook stagelopen bij Raamwerk? 

Zeker! Voor informatie over stages kun je een kijkje nemen op de stagepagina. Hier vind je ook een aanvraagformulier waarmee je een stage kunt aanvragen. 

Is het ook mogelijk om een maatschappelijke of snuffelstage te doen? 

Ja, dit is mogelijk. Vmbo-stages vraag je bij de locaties zelf aan (en dus niet via het stage aanvraagformulier). Op onze website vind je een overzicht van alle locaties van Raamwerk. Staat er een locatie bij waar je stage zou willen lopen? Dan kun je zelf contact opnemen met deze locatie. 

 

Vrijwilligerswerk

Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk. Kan ik mij hiervoor aanmelden?

Graag! Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Ga naar de pagina met meer informatie over vrijwilligerswerk bij Raamwerk of bezoek onze pagina met antwoorden op veelgestelde vragen over vrijwilligerswerk.

Werken bij Raamwerk?

Ben jij klaar voor een baan bij Raamwerk?
Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet tot snel!