Werken bij Raamwerk

Zorg & Welzijn stage

Op zoek naar een leuke en leerzame stageplek?

Volg jij een Zorg en Welzijn opleiding en wil jij graag in een boeiende omgeving werkervaring opdoen, waar je eigen verantwoordelijkheden krijgt en als volwaardig lid van een leuk team meedraait? Dan heb je die gevonden! En: daar geven we je natuurlijk gewoon een stagevergoeding voor. 

Waar wil jij stagelopen?

Voor de Zorg en Welzijn opleidingen hebben we bij Raamwerk stageplekken op alle locaties. Dit zijn woonlocaties, dagbestedingslocaties en verschillende onderdelen van de ondersteunende diensten. Stuk voor stuk uitdagend op hun eigen manier. Als stagiair krijg je de mogelijkheid om op verschillende locaties mee te draaien, dus je krijgt een uitgebreid kijkje in de keuken. 

‘Larissa: Een plek waar ik mijzelf mentaal goed heb kunnen ontwikkelen en mede door deze ervaringen ben ik een professioneel zorgmedewerker geworden.’

Stage aanvragen?

Wat leuk dat je stage wilt lopen bij Raamwerk! Om een stage aan te vragen kun je solliciteren op de stagevacature. Deze vind je hier.

Wanneer je op het sollicitatieformulier in de vacature alle gegevens invult nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! 

Kom stagelopen bij Raamwerk!

Raamwerk is een erkend leerbedrijf dat jaarlijks plaats heeft voor maar liefst 100 stagiaires. Wij bieden uitdagende stageplekken waar je goede begeleiding krijgt. Je krijgt ruimte om jezelf te ontplooien, bijvoorbeeld in het ontwikkelen van activiteiten en in het meedenken met het team. En niet onbelangrijk: je krijgt leuke collega’s en mede-stagiaires. Stagelopen doe je gewoon bij Raamwerk!

Een leuke stageplek omdat:

}

Een leerzame en leuke tijd

Je stage is leerzaam en leuk, en daarbuiten houd je gewoon voldoende tijd over voor de leuke dingen in je agenda.

Meer dan werkervaring

Het helpen van en het contact met de cliënten kan enorm veel voldoening geven. Je ontwikkelt vaardigheden die niet alleen op werk handig zijn.

Een fijn team

Je komt in teams terecht met leuke collega’s en mede stagiaires waar je als volwaardig teamlid gaat meedraaien.

Een kijkje in de keuken

Als stagiaire werk je op verschillende locaties een tijdje. Zo leer je een hoop over het werk, wat jij leuk vind en Raamwerk.

Vragen?

Heb je vragen over stagelopen bij Raamwerk?
Bij Anita Folkeringa kun je met al je vragen terecht, ook via Whatsapp.

Werken bij Raamwerk?

Ben jij klaar voor een baan bij Raamwerk?
Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet tot snel!