Werken bij Raamwerk

Carrièreswitch

Heb jij hart voor de zorg, maar beschik je nog niet over de juiste opleiding? Dan hebben we goed nieuws: als jij je graag wil inzetten voor anderen kom je met een portie (levens)ervaring, interesse en inzet al een heel eind.  

Carrièreswitch

Raamwerk biedt mogelijkheden om nieuwe medewerkers om te laten scholen tot ware zorgprofessionals. Heb je als een portie (levens)ervaring, maar heb je nog wel de nodige bij- en nascholing nodig? Dan kan er samen met jou worden gekeken naar de mogelijkheden. Je volgt een opleiding en gaat ondertussen alvast aan de slag op onze woongroepen of dagbestedingslocaties. We stellen, samen met ROC Mondriaan, een persoonlijk leertraject voor je samen. Daarbij stemmen we onder andere de duur van de opleiding af op eventuele ervaring.

Sta jij nog aan het begin van jouw loopbaan en heb jij de ambitie om zorgprofessional te worden? Dan kun je solliciteren voor het werken-leren traject. 

 

Durf jij een nieuwe uitdaging aan?

Werken in de zorg… hoe is dat?

Wat maakt de gehandicaptenzorg leuk? Het antwoord kan heel simpel zijn. Als jij houdt van denken in oplossingen en kansen dan ben je hier op de juiste plek! Hier leven onze cliënten zo ‘gewoon’ mogelijk met zoveel mogelijk vrijheid en eigen regie. Jij krijgt als collega dezelfde vrijheid en regie om met onze cliënten mee te denken. Dit is namelijk de baan waarbij je de cliënten kan helpen om zijn leven waardevoller te maken. 

Werken in ze zorg is een uitdagende baan die veel voldoening geeft. Je werkt met mensen, dus iedere dag is anders. Je werkt bij ons in afwisselende diensten. Dit varieert van dag-, avond-, weekend- en slaapdiensten, afhankelijk van de locatie waar je komt te werken. Doordat je op deze verschillende diensten wordt ingezet, maak je echt deel uit van het leven van de cliënt. Op deze manierbouw je snel een band op. 

David stapte over van Luchtmacht naar de Zorg

Erik stapte over van Scheepvaart naar de Zorg

Jan stapte over van Beveiliging naar de Zorg

Wat je vindt bij Raamwerk:

Met voldoening naar huis

Je krijgt de kans om een band op te bouwen met en het verschil te maken voor je cliënten. Dat maakt het dankbaar werk.

}

Balans tussen werk en privé

Bij Raamwerk hechten wij veel waarde aan de balans tussen werk en privé. Samen met jou kijken wij naar mogelijkheden om jouw werk en privé optimaal op elkaar af te stemmen. 

Werken en leren

In samenspraak met school wordt voor jou een leertraject samengesteld, zodat je jezelf doelgericht kan gaan ontwikkelen en leert wat je nodig hebt.

Je eigen plek als zorgprofessional

Waar kom jij het beste tot je recht? Al doende leert men, ook over welke doelgroep jou past. Bij Raamwerk zijn er genoeg opties.

Ook werken bij Raamwerk?

Ben jij klaar voor een baan bij Raamwerk?
Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet tot snel!