Werken bij Raamwerk

Werken na je studie

Jouw eerste baan

Gefeliciteerd! Je bent net afgestuurd en op zoek naar een eerste baan. Een belangrijke stap in jouw loopbaan als zorgprofessional. Weet je al precies wat je wil gaan doen? Of twijfel je nog over wat het beste bij jou past? Bij Raamwerk denken wij graag met jou mee, zijn er veel mogelijkheden en is er altijd een leuke werkplek!

Een leuke werkplek is belangrijk

Wij hebben een open en eigentijdse werksfeer en vinden de balans tussen werk en privé van belang. Daarnaast werk je met een vaste groep cliënten, zodat je een band kan opbouwen en je de kans krijgt voor hen het verschil te maken. Kortom, een bijzondere plek om jouw loopbaan te starten!

Jouw ontwikkeling staat centraal

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Ook na jouw studie vinden wij het belangrijk dat jij jezelf continu kan blijven ontwikkelen. Door cursussen, trainingen en scholingsmogelijkheden aan te bieden, investeren wij in jouw persoonlijke groei.

 

Worden wij jouw eerste werkgever?

“Raamwerk zorgde ervoor dat ik na mijn studie mijzelf verder kon blijven ontwikkelen”

Bij jouw eerste baan vind je:

}

Balans tussen werk en privé

Bij Raamwerk hechten wij veel waarde aan de balans tussen werk en privé. Samen met jou kijken wij naar mogelijkheden om jouw werk en privé optimaal op elkaar af te stemmen. 

Jouw eigen plek binnen Raamwerk

Waar kom jij het beste tot je recht? Al doende leert men, zo ook over welk werk het beste bij jou past. Bij Raamwerk zijn er genoeg opties!

Werk met betekenis

Jouw werk draagt direct bij aan het geluk van je cliënten en jij kan voor hen het verschil maken. Dat geeft een hoop voldoening!

Een vaste groep cliënten

Geen dag is hetzelfde, maar je werkt wel met een vaste groep cliënten. Dit geeft vastigheid en stabiliteit voor jou én de cliënten.

Werken bij Raamwerk?

Ben jij klaar voor een baan bij Raamwerk?
Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet tot snel!