Werken bij Raamwerk

Vakantiemedewerkers

Ook deze zomer zijn we op zoek naar vakantiekrachten! Als vakantiekracht werk je in verschillende functies en op verschillende locaties. Wat je gaat doen hangt af van je opleiding en ervaring. We zoeken vooral mensen met een zorgachtergrond, maar ook zonder zorgopleiding kan je aan de slag!

Wat voor werk kan ik doen?

Wij zetten veel vakantiemedewerkers in als medewerker ondersteuning. Dat betekent dat je cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking ondersteunt en begeleidt bij hun dagelijkse verzorging of bij activiteiten. Je let daarbij op wat zij willen en wat zij kunnen, en je begeleidt hen daarbij.

Kom jij deze zomer bij ons werken?

Voor onze woonwijken in Noordwijkerhout en Katwijk zoeken wij facilitaire medewerkers. Deze zorgen voor alle zaken rondom de zorg. Denk daarbij aan tuinonderhoud, het begaanbaar houden van paden en wegen, het verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden en afvalverwijdering.

Het profiel

Je werkt graag met mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Werkervaring in de zorg is handig. Voor veel functies is een zorgopleiding een vereiste, maar je hoeft deze nog niet afgerond te hebben. Je bent minimaal 17 jaar.

Werktijden en loon

De werktijden zijn flexibel. Je kan zo veel werken als je wilt, op veel verschillende tijden. Soms zal je gevraagd worden om ’s avonds of in het weekend te werken. Je krijgt uitleg en ondersteuning van vaste medewerkers. Je salaris wordt op basis van je werkervaring en opleiding vastgesteld en is dus vaak hoger dan het minimumloon.

De voordelen van jouw nieuwe zomerbaantje:

}

Werk wanneer jij wil!

Lekker praktisch: met meerdere locaties en flexibele werktijden werk je alleen waar en wanneer het jou uitkomt.

Een betekenisvolle vakantie

Het helpen van en het contact met cliënten kan enorm veel voldoening geven. Je gaat met een glimlach naar huis.

Meer dan werkervaring

Het is bijzonder werk, waarin je vaardigheden ontwikkelt die je niet alleen op werk kunt inzetten.

Een kijkje in de keuken

Als inroepkracht kun je op verschillende locaties werken en rondkijken. Klikt het en wil je een vaste functie? Dan komt je ervaring mooi van pas in een sollicitatie!

Werken bij Raamwerk?

Ben jij klaar voor een baan bij Raamwerk?
Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet tot snel!