Werken bij Raamwerk

Sollicitatieprocedure

Alles weten over onze sollicitatieprocedure? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bij Raamwerk kom je niet voor verassingen te staan

Stap 1: Het versturen van een sollicitatie

De eerste stap in onze sollicitatieprocedure is het versturen van een sollicitatie. Solliciteren kan via een reactie op een van onze openstaande vacatures of via een open sollicitatie. Nadat jij jouw sollicitatie succesvol hebt verzonden, ontvang je een bevestiging per mail.

Stap 2: Het eerste contactmoment

Na sluitingsdatum van de vacature vindt er een briefselectie plaats. Het kan voorkomen dat er al eerder contact wordt opgenomen. Afhankelijk van de functie vindt het eerste contactmoment plaats met de recruiter of de leidinggevende. Wanneer jij ons met jouw motivatiebrief en cv hebt overtuigd, nodigen wij jou telefonisch of per mail uit voor een sollicitatiegesprek. 

Stap 3: Het sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek heb je, afhankelijk van de functie, met de leidinggevende of met medewerkers van het team of de afdeling waarbij je solliciteert. In dit gesprek wordt besproken of jij en Raamwerk bij elkaar passen. 

Stap 4: Eventueel een tweede gesprek of een meeloopdag

Afhankelijk van de functie kan er eventueel een tweede gesprek of een meeloopdag(deel) gepland. In het tweede gesprek of de meeloopdag gaan wij nog dieper in op de inhoud van de functie. Samen zoeken wij uit of wij echt bij elkaar passen. 

Stap 5: Het arbeidsvoorwaardengesprek

Het lijkt erop dat jij en Raamwerk een match zijn! De laatste stap in de sollicitatieprocedure is het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierin bespreken wij ons aanbod: het salaris en andere arbeidsvoorwaarden. 

Stap 6: Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan!

Als jij en Raamwerk een perfecte match zijn dan verwelkomen wij jou graag in onze organisatie!

Werken bij Raamwerk?

Ben jij klaar voor een baan bij Raamwerk?
Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet tot snel!