Werken bij Raamwerk

Beste werkgeverskeurmerk

In juni 2021 heeft Raamwerk het ‘Beste Werkgevers’ keurmerk ontvangen. Dit keurmerk is 100% gebaseerd op de beoordeling van onze eigen medewerkers. Uit het onderzoek blijkt dat medewerkers van Raamwerk erg bevlogen zijn in het werk en betrokken zijn bij Raamwerk als organisatie. Ook scoort Raamwerk als werkgever in het geheel erg goed. Wij zijn ‘gewoon’ ontzettend trots op deze mooie presentatie!

Beste werkgever

Raamwerk wil graag een goede werkgever zijn. Wij vragen daarom eens in de twee jaar onze medewerkers om feedback. Wat gaat goed en wat zouden we anders kunnen doen. We laten het medewerkersonderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau Effectory. In mei 2021 hebben we weer een onderzoek laten uitvoeren. Maar liefst 68,4% van de ruim 800 medewerkers hebben hieraan deelgenomen. De resultaten van dit onderzoek leverde een mooie score op.

De medewerkers zijn trots op Raamwerk, ze beoordelen de organisatie heel positief. Raamwerk is volgens hen een organisatie die medewerkers waardeert. Maar liefst 95% van de medewerkers raadt anderen aan om Raamwerk te gaan werken! Deze score op goed werkgeverschap ligt ruim boven het gemiddelde van de gehandicaptenzorg. Raamwerk heeft daarom het keurmerk ‘Beste werkgever’ ontvangen.

Wat zeggen medewerkers over Raamwerk?

Op het punt bevlogenheid in het werk, betrokkenheid bij de organisatie en Raamwerk als werkgever scoren we ruim boven het gemiddelde van de branche, maar we scoren ook beter dan bij ons vorige onderzoek. Raamwerk gaat dus echt aan de slag met de feedback van onze medewerkers. Dit doen we door de resultaten in de teams te bespreken en afspraken te maken hoe we aan de slag gaan met de resultaten.

Medewerkers zijn trots op de zorg die wij leveren. Ze beoordelen de samenwerking in het team en de werksfeer als heel prettig.

Enkele opmerkingen die in het onderzoek genoemd worden door medewerkers:

‘De kleinschaligheid en overzichtelijkheid zorgt voor een fijne sfeer binnen het team en op de groepen.’

‘Raamwerk levert warme zorg aan bijzondere cliënten. Dit doen we op een mooie, liefdevolle manier, waar ik trots op ben!’

‘Medewerkers werken graag voor Raamwerk door de ontwikkelmogelijkheden, door de zorg die wij samen leveren en omdat zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen.’

Over Beste Werkgever

Het keurmerk Beste Werkgevers is 15 jaar geleden gelanceerd door onderzoeksbureau Effectory en is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. Beste Werkgevers worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Werken bij Raamwerk?

Ben jij klaar voor een baan bij Raamwerk?
Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet tot snel!