Werken bij Raamwerk

Aan het werk bij Raamwerk

Wat maakt de gehandicaptenzorg leuk? Het antwoord kan heel simpel zijn. Als jij houdt van denken in oplossingen en kansen dan ben je hier op de juiste plek! Hier leven onze cliënten zo ‘gewoon’ mogelijk met zoveel mogelijk vrijheid en eigen regie. Jij krijgt als collega dezelfde vrijheid en regie om met onze cliënten mee te denken. Dit is namelijk de baan waarbij je de cliënten kan helpen om zijn leven waardevoller te maken. 

Laat je inspireren door onze verhalen

Wij zijn Raamwerk

Wij zijn een kleinschalige, cliëntgerichte regionale organisatie die actief inspeelt op actuele ontwikkelingen. Er is ruimte voor ideeën en je hebt vrijheid in het bedenken wat passende zorg voor de cliënt kan zijn. Je werkt in zelfsturende teams waardoor je samen verantwoordelijk bent voor onze cliënten en flexibel kan werken. Wij bieden jou de kans om jezelf te kunnen zijn én jezelf te kunnen ontwikkelen.

… wie ben jij?

Jij stelt de cliënt centraal en houdt van uitdagingen die je oplossingsgericht aangaat. Ook durf je verantwoordelijkheid te nemen. Je bent een teamplayer, communicatief sterk en kan reflecteren. Jij hebt het ene hoofdstuk nu afgesloten en bent klaar om jouw volgende hoofdstuk te beginnen, waarbij je jezelf blijft ontwikkelen.

Werken bij Raamwerk?

Ben jij klaar voor een baan bij Raamwerk?
Bekijk dan hier onze vacatures en wie weet tot snel!